team natuurspeelplaats

De IVN-natuurspeelplaats ligt op de hoek Beerstratenlaan/Weissenbruchlaan in Nieuwkoop.
Het terrein grenst aan onze heemtuin.
Een natuurspeelplaats is een speelplaats opgebouwd met natuurlijke materialen, zoals hout, riet, water, gras en natuurlijke elementen zoals een waterpartij, eilandjes en een zandstrand. Alle kinderen van Nieuwkoop zijn welkom in de tuin van zonsopgang tot zonsondergang.

  • Harm Begeman
  • Corrina van den Berg
  • Jaap Verlare
  • Hans Oostwouder
  • Yvonne Enthoven
  • Ben Tersteeg

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Het is een klerezooitje in natuurspeelplaats!
Er is machinaal gesloot. Vorige week kwam de aannemer even langs. Na 3 uurtjes waren de sloten schoon, alleen lag alles nu op de kant en dat was een hele hoop....

Het is kort dag, maar toch een extra bericht over de werkdag in de Natuurspeeltuin zaterdag 28 oktober. We beginnen om 9.00 uur in de Stal. De pauze is om ongeveer 10.30 uur. De liefhebbers kunnen om ongeveer 12.00 uur een kop soep nemen.

Een berichtje over zaterdag 10 juni aanstaande. We blijken bij nader inzien toch extra werkdagen nodig te hebben voor twee onderdelen: het schoonmaken van de sloten en het maaien van het bosplantsoen. Doen we dat niet dan lopen we het risico dat het gras de boompjes en struiken overwoekert. Wat de sloten betreft: met nog een werkdag zijn we klaar.

Een berichtje over de werkzaamheden van 28 januari in de natuurspeelplaats.

December is voorbij, en dus allemaal de beste wensen voor het nieuwe jaar. Omdat de tegels van het strandje gaten hebben geeft dat problemen met de hondenpootjes, daarom gaan wij die opvullen met klei. We gaan ook een takkenril maken, niet voor de vogeltjes maar voor de kinderen.