team natuurspeelplaats

De IVN-natuurspeelplaats ligt op de hoek Beerstratenlaan/Weissenbruchlaan in Nieuwkoop.
Het terrein grenst aan onze heemtuin.
Een natuurspeelplaats is een speelplaats opgebouwd met natuurlijke materialen, zoals hout, riet, water, gras en natuurlijke elementen zoals een waterpartij, eilandjes en een zandstrand. Alle kinderen van Nieuwkoop zijn welkom in de tuin van zonsopgang tot zonsondergang.

  • Harm Begeman
  • Corrina van den Berg
  • Jaap Verlare
  • Hans Oostwouder
  • Yvonne Enthoven
  • Ben Tersteeg

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Een berichtje over zaterdag 10 juni aanstaande. We blijken bij nader inzien toch extra werkdagen nodig te hebben voor twee onderdelen: het schoonmaken van de sloten en het maaien van het bosplantsoen. Doen we dat niet dan lopen we het risico dat het gras de boompjes en struiken overwoekert. Wat de sloten betreft: met nog een werkdag zijn we klaar.

Een berichtje over de werkzaamheden van 28 januari in de natuurspeelplaats.

December is voorbij, en dus allemaal de beste wensen voor het nieuwe jaar. Omdat de tegels van het strandje gaten hebben geeft dat problemen met de hondenpootjes, daarom gaan wij die opvullen met klei. We gaan ook een takkenril maken, niet voor de vogeltjes maar voor de kinderen.

Zaterdag 26 november is alweer de derde werkdag. Ik hoop dat er weer veel mensen komen helpen.

De eerstvolgende werk­dag is op zaterdag 26 november 2016, we beginnen op 09:00 in de Stal. Daarna kijken we hoeveel werkdagen nog nodig zijn. Ben Tersteeg heeft een lijst met klussen die dit jaar in de natuurspeeltuin uitgevoerd gaan worden.