U betaalt elk jaar contributie aan onze vereniging. Dat kost vooral onze penningmeester veel werk. In deze tijd van geautomatiseerd betalen, is het nu mogelijk dat de landelijke IVN organisatie de inning van contributies van ons overneemt. Dat willen we graag, het scheelt ons heel veel werk. ... Wat moet u daarvoor doen?

Naast het voorzitterschap is ook de functie van medewerker communicatie/activiteiten-commissie vacant. Ik ben zelf in september op vakantie en daarna treed ik per 3 oktober af. In november/december moet met de gidsen het activiteiten programma voor 2018 worden opgezet Mocht u zin hebben in een dergelijk soort functie meldt u dan aan bij het bestuur.

Met vriendelijke groet,
Hans Oostwouder, tel: 06-51809677.

Bestuur vereniging

Het zal u bekend zijn dat wij bij het IVN Nieuwkoop leden zoeken die bereid zijn bestuurlijk werk te verrichten. Het interim-bestuur treedt af op de volgende algemene leden­vergadering van 3 oktober aanstaande. Het vinden van nieuwe bestuurders blijkt een probleem, maar met uw hulp willen we dat graag oplossen.

Lededag 2009

Aan alle leden en donateurs IVN Nieuwkoop, beste mensen,

We willen u graag uitnodigen voor onze ledendag komende zaterdag 13 mei van 15:00 - 18:00 uur.
Uiteraard organiseren we deze ledendag in ons verenigings­gebouw de Stal, Kennedylaan 33a, Nieuwkoop. U bent daar van harte welkom. De bijeenkomst is informeel van aard en er is thee/koffie met lekkers, later op de middag ook hapjes en drankjes. Komt u ook? Het is een mooie gelegenheid collega IVN'ers in een ongedwongen sfeer te spreken.

Het interim bestuur van onze vereniging zal u kort informeren over de stand van zaken. In de Stal is een expositie met foto's van fotograaf Rien Bloemberg. Hij zal over deze foto's een korte uitleg geven. Bent u ook fotograaf? Dan mag u deze uitleg niet missen.

We hopen op mooi weer. Als dat het geval is, gaan we ook naar buiten. An den Beer zal daar dan een aantal van haar beelden exposeren. De heemtuin ziet er nu al prachtig uit, op 13 mei zullen de eerste orchidee├źn bloeien. En niet alleen orchidee├źn: er bloeit veel meer. Alle gelegenheid uw plantenkennis op te halen.

Graag tot zaterdag 13 mei,
namens het bestuur IVN Nieuwkoop,
Harm Begeman.

Ruud Hartog heeft het penningmeesterschap overgenomen van Pauline Bosland, een en ander vooruitlopend op de algemene ledenvergadering van 3 oktober 2017.

Ruud Hartog is een nieuw gezicht in de vereniging. Toen Hans Oostwouder vroeg of hij penningmeester wilde worden heeft hij ja gezegd. Ruud heeft bij de IBM gewerkt als systeembeheerder en is ook penningmeester van de PvdA afdeling Alphen a/d Rijn.